Home

dynaaminen sisusta Neuvo ville pyykkönen koripallo Hiuskiehkura merkittävästi mahdoton

Koiviston Kipinä kärsi niukan tappion ilman jenkkikaksikkoaan | Urheilu |  Keskisuomalainen
Koiviston Kipinä kärsi niukan tappion ilman jenkkikaksikkoaan | Urheilu | Keskisuomalainen

Kipinä hävisi trillerin Lahdessa | Urheilu | Sisä-Suomen Lehti

Taisteluilme löytyi Gillin poissaollessa, mutta pallo hukkui liian usein –  LrNMKY vei voiton Kipinästä | Keski-Suomi | Keskisuomalainen
Taisteluilme löytyi Gillin poissaollessa, mutta pallo hukkui liian usein – LrNMKY vei voiton Kipinästä | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

Lahti Basketballin Henri Ventoniemi ja Lahdessa kasvanut Hannes Pöllä  koripallomaajoukkueen leirivahvuudessa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Lahti Basketballin Henri Ventoniemi ja Lahdessa kasvanut Hannes Pöllä koripallomaajoukkueen leirivahvuudessa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Koripallon Kortteliliiga

Kipinä voiton päässä finaalista | ÄKS

Catz finaaliin - Ponteva pronssipeliin | Hyvinkään Ponteva ry

Koriskuvia ennen ja nyt | Ämmänsaaressa vuonna 1993 Suomussalmen Vastus -  ONMKY II
Koriskuvia ennen ja nyt | Ämmänsaaressa vuonna 1993 Suomussalmen Vastus - ONMKY II

Jyväskylän Weikot - #15 Ville Pyykkönen (C) © Otto Turunen | Facebook

Kipinä Basket - HUIMALLE JO TOINEN KIINNITYS MESTARUUTEEN. Kipinä - Huima  101-116 (22-28, 28-26, 28-30, 23-32) Vauhdikkaan ottelun ratkaiseva hetki  nähtiin toisen jakson loppupuoliskolla, kun tuomarit ajoivat kahdella  teknisellä virheellä ulos kentän
Kipinä Basket - HUIMALLE JO TOINEN KIINNITYS MESTARUUTEEN. Kipinä - Huima 101-116 (22-28, 28-26, 28-30, 23-32) Vauhdikkaan ottelun ratkaiseva hetki nähtiin toisen jakson loppupuoliskolla, kun tuomarit ajoivat kahdella teknisellä virheellä ulos kentän