Home

ymmärtää rintaliivit Subdivide tuomas juvakoski tennis Taitava Herättää pii

Break Point Oulun divaricupin voittoon - OVS:n molemmat joukkueet  säilyttivät sarjapaikan ykkösdivarissa — Oulun Verkkopalloseura
Break Point Oulun divaricupin voittoon - OVS:n molemmat joukkueet säilyttivät sarjapaikan ykkösdivarissa — Oulun Verkkopalloseura

Senioreiden väli-ikäluokkien Suomen mestarit selvillä Hyvinkäällä ja  Vantaalla - Suomen Tennisliitto
Senioreiden väli-ikäluokkien Suomen mestarit selvillä Hyvinkäällä ja Vantaalla - Suomen Tennisliitto

23 Jan 2012 Mens Singles Rollover - International Tennis Federation

TCT voitti tiukan taistelun V-P:tä vastaan; TCT legenda Hana Helminen |  Uutisarkisto | TEHO Tennisliiga
TCT voitti tiukan taistelun V-P:tä vastaan; TCT legenda Hana Helminen | Uutisarkisto | TEHO Tennisliiga

Nurminen, Timonen ja Juvakoski mestaruuksiin seniorien SM-kisoissa - HVS- Tennis

Smashin seniorit iskussa M45 SM- kilpailuissa! Saaliina kaksi kultaa ja  yksi pronssi - Smash ry
Smashin seniorit iskussa M45 SM- kilpailuissa! Saaliina kaksi kultaa ja yksi pronssi - Smash ry

Toimunud! 04.11.2023 M45 Kalevipojad vs Variston Tennis - Seeniortennis

Viikkoennakko 9/2022 - Suomen ja Belgian maaottelu keskiössä - Suomen  Tennisliitto
Viikkoennakko 9/2022 - Suomen ja Belgian maaottelu keskiössä - Suomen Tennisliitto

Miesten edustusjoukkueelle finaalitappio 1-divisioonassa — Oulun  Verkkopalloseura
Miesten edustusjoukkueelle finaalitappio 1-divisioonassa — Oulun Verkkopalloseura

Smashin naiset voittivat SM- liigan runkosarjan ja kohtaavat väierissä  HVS:n. Miehet jäivät viidensiksi. - Smash ry
Smashin naiset voittivat SM- liigan runkosarjan ja kohtaavat väierissä HVS:n. Miehet jäivät viidensiksi. - Smash ry