Home

lauhdutin Pakistan leikkuri tennis nelinpeli kolmas erä emä sumu vuoraus

Uutiset - GLVK - Grön-Vita Lawntennis Klubben r.f.

Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten  nelinpelin Grand Slam -turnauksen - YouTube
Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten nelinpelin Grand Slam -turnauksen - YouTube

maaliskuu 2023 – Tenniksen riemua vuodesta 1981

Henri Kontinen ja John Peers kokivat kirvelevän tappion Wimbledonin  puolivälierässä | Geemedia
Henri Kontinen ja John Peers kokivat kirvelevän tappion Wimbledonin puolivälierässä | Geemedia

Heliövaara / Glasspool voittivat ensimmäisen ottelunsa ATP Finaaleissa -  Suomen Tennisliitto
Heliövaara / Glasspool voittivat ensimmäisen ottelunsa ATP Finaaleissa - Suomen Tennisliitto

Goffin voitti Virtasen kolmessa erässä - Ruusuvuori tasoitti maaottelun -  Suomen Tennisliitto
Goffin voitti Virtasen kolmessa erässä - Ruusuvuori tasoitti maaottelun - Suomen Tennisliitto

Tennis – Wikipedia

Ruusuvuori toiselle kierrokselle US Openissa - Suomen Tennisliitto

Tenniksen säännöt - Ultimaattinen opas | TennisXpertissa

Tenniksen Pistelasku - TennisLeo

Tennis - Henri Kontiselle mieletön taistelu voitto Miamin  Masters-turnauksen avauskierroksella | Geemedia
Tennis - Henri Kontiselle mieletön taistelu voitto Miamin Masters-turnauksen avauskierroksella | Geemedia

SL Systems Open puolivälierä 20.5.2022 | Suomalaispuolivälierä Patrik  Niklas-Salminen - Aleksi Löfman ensimmäisessä erässä tilanteessa 4-2. | By  SL Systems Open | Facebook
SL Systems Open puolivälierä 20.5.2022 | Suomalaispuolivälierä Patrik Niklas-Salminen - Aleksi Löfman ensimmäisessä erässä tilanteessa 4-2. | By SL Systems Open | Facebook