Home

ilmanvaihto Vaatteet tietoisuus tennis nelinpeli grand slam Seurallinen Epätoivoinen Terävöittää

Henri Kontiselle historiallinen voitto – "Grand Slam on aina Grand Slam" |  Urheilu | Uusimaa
Henri Kontiselle historiallinen voitto – "Grand Slam on aina Grand Slam" | Urheilu | Uusimaa

Grand Slam Tennis | Dolphin Emulator 4.0.1 [1080p HD] | Nintendo Wii -  YouTube
Grand Slam Tennis | Dolphin Emulator 4.0.1 [1080p HD] | Nintendo Wii - YouTube

Henri Kontinen teki suomalaista tennishistoriaa – selviytyi Grand Slam  -finaaliin - Tennis - Ilta-Sanomat
Henri Kontinen teki suomalaista tennishistoriaa – selviytyi Grand Slam -finaaliin - Tennis - Ilta-Sanomat

Tennis Grand Slam | Etelä-Suomen Sanomat

Vihdoinkin! Serena Williams teki hurjaa grand slam -historiaa

Niklas-Salminen debytoi aikuisten Grand Slam -tasolla - "Iso tavoite on  olla maailman ykkönen nelinpelissä" - Suomen Tennisliitto
Niklas-Salminen debytoi aikuisten Grand Slam -tasolla - "Iso tavoite on olla maailman ykkönen nelinpelissä" - Suomen Tennisliitto

Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten nelinpelin  Grand Slam -turnauksen - YouTube
Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten nelinpelin Grand Slam -turnauksen - YouTube

Virtanen uusien asioiden äärellä: grand slam -pääsarjadebyytti ja MM-kisat  - "Näillä avuilla on päästy pitkälle" - Suomen Tennisliitto
Virtanen uusien asioiden äärellä: grand slam -pääsarjadebyytti ja MM-kisat - "Näillä avuilla on päästy pitkälle" - Suomen Tennisliitto

Teini-ikäinen Alcaraz nappasi ensimmäisen grand slam -tittelinsä  Yhdysvaltain avoimissa – "Haluan olla ykkösenä viikkoja ja toivottavasti  vuosia" | Ilkka-Pohjalainen
Teini-ikäinen Alcaraz nappasi ensimmäisen grand slam -tittelinsä Yhdysvaltain avoimissa – "Haluan olla ykkösenä viikkoja ja toivottavasti vuosia" | Ilkka-Pohjalainen

Heliövaara ja Glasspool kaatoivat tähtiparin ja etenivät grand slam  -puolivälieriin – ”Moneen kertaan tuntui siltä, että matsi oli hävitty” -  Urheilu | HS.fi
Heliövaara ja Glasspool kaatoivat tähtiparin ja etenivät grand slam -puolivälieriin – ”Moneen kertaan tuntui siltä, että matsi oli hävitty” - Urheilu | HS.fi

Entinen maailmanlistan nelinpelin ykkösmies ja Grand Slam - sekä  Masters-voittaja, Suomen Henri Kontinen - HPP Open 2023 ATP Challenger
Entinen maailmanlistan nelinpelin ykkösmies ja Grand Slam - sekä Masters-voittaja, Suomen Henri Kontinen - HPP Open 2023 ATP Challenger

Kontinen ja Peers putosivat jatkosta Wimbledonissa - kauden toinen grand  slam -finaalipaikka jäi pienestä kiinni | Kaleva
Kontinen ja Peers putosivat jatkosta Wimbledonissa - kauden toinen grand slam -finaalipaikka jäi pienestä kiinni | Kaleva

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät nelinpelin loppuottelun, voitto meni  Ranskaan | Kaleva
Henri Kontinen ja John Peers hävisivät nelinpelin loppuottelun, voitto meni Ranskaan | Kaleva

Grand Slam Tennis - Dolphin Emulator Wiki

Serena Williams palaa pelikentille 14 kuukauden poissaolon jälkeen

Tennis – Wikipedia

Otto Virtasesta viides suomalainen Grand Slam -turnausvoittaja! - Suomen  Tennisliitto
Otto Virtasesta viides suomalainen Grand Slam -turnausvoittaja! - Suomen Tennisliitto

Grand Slam Tennis (Wii) - Walmart.com

Heliövaara ja Glasspool kaatoivat viisinkertaiset grand slam -mestarit ja  etenivät finaaliin Ranskassa | Lapin Kansa
Heliövaara ja Glasspool kaatoivat viisinkertaiset grand slam -mestarit ja etenivät finaaliin Ranskassa | Lapin Kansa

Katso tenniksen Wimbledon 2024 Grand Slam ATP-turnaus ilmaiseksi netissä -  VPN-SUOMI
Katso tenniksen Wimbledon 2024 Grand Slam ATP-turnaus ilmaiseksi netissä - VPN-SUOMI

Grand Slam mestareita Mike ja Bob Bryan Yhdysvalloissa toiminnassa aikana  US Open 2017 kierros 3 miesten nelinpeli – toimituksellinen valokuva ©  zhukovsky #170615062
Grand Slam mestareita Mike ja Bob Bryan Yhdysvalloissa toiminnassa aikana US Open 2017 kierros 3 miesten nelinpeli – toimituksellinen valokuva © zhukovsky #170615062

Serena Williamsin huikea tennisura saattoi päättyä – jäi kolmannelle  kierrokselle Yhdysvaltain avoimissa | Ilkka-Pohjalainen
Serena Williamsin huikea tennisura saattoi päättyä – jäi kolmannelle kierrokselle Yhdysvaltain avoimissa | Ilkka-Pohjalainen

Nyt kelpaa juhlia! Katso riemastuttavat kuvat Kontisen ja Peersin Grand Slam  -mestaruuden palkintojenjaosta - Tennis - Ilta-Sanomat
Nyt kelpaa juhlia! Katso riemastuttavat kuvat Kontisen ja Peersin Grand Slam -mestaruuden palkintojenjaosta - Tennis - Ilta-Sanomat

Kontinen historiallisesti nelinpelin Grand Slam -finaaliin - HVS-Tennis

Tenniksen Grand Slam -tasolla nähdään suomalaispari seitsemän vuoden tauon  jälkeen – "Tämä on oikein hieno uutinen, kutkuttava tilanne" | Yle
Tenniksen Grand Slam -tasolla nähdään suomalaispari seitsemän vuoden tauon jälkeen – "Tämä on oikein hieno uutinen, kutkuttava tilanne" | Yle

Heliövaara ja Kontinen taipuivat nelinpelin jännitysnäytelmässä,  suomalaisparin tie katkesi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Heliövaara ja Kontinen taipuivat nelinpelin jännitysnäytelmässä, suomalaisparin tie katkesi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Suomi sai ensimmäisen tenniksen Grand Slam -voittajansa! – Kontinen  valloitti Wimbledonin - Urheilu - Aamulehti
Suomi sai ensimmäisen tenniksen Grand Slam -voittajansa! – Kontinen valloitti Wimbledonin - Urheilu - Aamulehti