hengissä kartoittaa päämaa naisten jalkapallo mm 2019 musiikki Tuuli Käsitellä kylkiluu

Helmarit arvottiin MM-karsintojen A-lohkoon - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Helmareille jättipettymys Dublinissa – MM-jatkokarsintahaave murskaksi |  Urheilu | Aamuposti
Helmareille jättipettymys Dublinissa – MM-jatkokarsintahaave murskaksi | Urheilu | Aamuposti

Jalkapallon naisten EM-kisat: Suomen joukkue ja otteluohjelma - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Jalkapallon naisten EM-kisat: Suomen joukkue ja otteluohjelma - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon naisten maailmanmestaruuskilpailut 2019 – Wikipedia

Englanti kylvetti Ruotsia EM-välierässä - MTVuutiset.fi

Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkue saa miljoonakorvaukset ja  lupauksen palkintorahojen tasa-arvosta | Urheilu | Warkauden Lehti
Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkue saa miljoonakorvaukset ja lupauksen palkintorahojen tasa-arvosta | Urheilu | Warkauden Lehti

Naisten jalkapallolla menee lujaa MM-kisojen kynnyksellä – myös Suomessa on  herätty: "Meidän pitää tehdä entistä enemmän töitä"
Naisten jalkapallolla menee lujaa MM-kisojen kynnyksellä – myös Suomessa on herätty: "Meidän pitää tehdä entistä enemmän töitä"

USA voitti jälleen naisten jalkapallon MM-kultaa – Hollanti taipui  finaalissa 2–0
USA voitti jälleen naisten jalkapallon MM-kultaa – Hollanti taipui finaalissa 2–0

Eurooppa saa ainakin kaksi lisäpaikkaa naisten MM-jalkapalloon 2023 |  Urheilu | Aamuposti
Eurooppa saa ainakin kaksi lisäpaikkaa naisten MM-jalkapalloon 2023 | Urheilu | Aamuposti

Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Hurja suosio! Naisten jalkapallon MM-finaali tavoitti yli 1,1 miljoonaa  suomalaista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Hurja suosio! Naisten jalkapallon MM-finaali tavoitti yli 1,1 miljoonaa suomalaista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue | Yle Uutiset

USA voitti naisten jalkapallon maailmanmestaruuden! Megan Rapinoe jälleen  sankari – videotarkistus isossa roolissa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
USA voitti naisten jalkapallon maailmanmestaruuden! Megan Rapinoe jälleen sankari – videotarkistus isossa roolissa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Englanti hurmasi, Ruotsi romahti – EM-kotijoukkue finaaliin | Urheilu |  Kymen Sanomat
Englanti hurmasi, Ruotsi romahti – EM-kotijoukkue finaaliin | Urheilu | Kymen Sanomat

Helmareiden superalku mureni, Espanja naulasi puskumaaleja yksi toisensa  perään – näin peli eteni - MTVuutiset.fi
Helmareiden superalku mureni, Espanja naulasi puskumaaleja yksi toisensa perään – näin peli eteni - MTVuutiset.fi

Helmarit tietää vastustajan vaarallisuuden – luottoa kuitenkin löytyy  tärkeään karsintaotteluun | Urheilu | Keski-Uusimaa
Helmarit tietää vastustajan vaarallisuuden – luottoa kuitenkin löytyy tärkeään karsintaotteluun | Urheilu | Keski-Uusimaa

Laajennetut naisten jalkapallon MM-kisat päätymässä Australiaan ja  Uuteen-Seelantiin | Urheilu | Itä-Häme
Laajennetut naisten jalkapallon MM-kisat päätymässä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin | Urheilu | Itä-Häme

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue – Wikipedia

Euroopan mestari Hollanti eteni MM-finaaliin Yhdysvaltojen vastustajaksi,  Ruotsi pettyi | Urheilu | Savon Sanomat
Euroopan mestari Hollanti eteni MM-finaaliin Yhdysvaltojen vastustajaksi, Ruotsi pettyi | Urheilu | Savon Sanomat

Helmarien päävalmentaja Signeul otti kantaa MM-karsinnoissa nähtyihin  murskalukemiin – "Tämä on hankala asia" | Urheilu | Uusimaa
Helmarien päävalmentaja Signeul otti kantaa MM-karsinnoissa nähtyihin murskalukemiin – "Tämä on hankala asia" | Urheilu | Uusimaa

Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat 2022 järjestetään Vantaalla  heinä-elokuun vaihteessa - ePressi
Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat 2022 järjestetään Vantaalla heinä-elokuun vaihteessa - ePressi

Jalkapallo | Video: Katso vuoden 2019 jalkapallon naisten MM-kisojen kaikki  maalit
Jalkapallo | Video: Katso vuoden 2019 jalkapallon naisten MM-kisojen kaikki maalit