Helsinki osallistuu naisten EM-jalkapallokisojen yhteishakuun Pohjoismaiden  kanssa | Yle
Helsinki osallistuu naisten EM-jalkapallokisojen yhteishakuun Pohjoismaiden kanssa | Yle

KTP Kotka | Kotka

Pallo-Iirot r.y - Ottelut - FC KTP - P-Iirot

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle

Naisten edustus aloitti kauden voitolla | FC KTP Kotka ry

Futuran naisilla tyly reissu Kotkassa | Urheilu | Uusimaa

KTP:n naisjoukkue jatkoi voittoisaa syksyä | FC KTP Kotka ry

KSOY -vierasotteluennakko: KTP:n naisten kausi jatkuu Lahdessa | FC KTP  Kotka ry
KSOY -vierasotteluennakko: KTP:n naisten kausi jatkuu Lahdessa | FC KTP Kotka ry

Naiset – EAGLES

Tasa-arvossa riittää yhä petrattavaa, mutta ennen jalkapallo oli naisilta  kielletty – "Vastustajien joukossa oli myös paljon naisia", sanoo tutkija |  Yle
Tasa-arvossa riittää yhä petrattavaa, mutta ennen jalkapallo oli naisilta kielletty – "Vastustajien joukossa oli myös paljon naisia", sanoo tutkija | Yle

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista  sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai  tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten  Kakkoseen ovat
KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten Kakkoseen ovat

Karsintojen finaalit käyntiin kotiottelulla RoPS:aa vastaan | FC KTP Kotka  ry
Karsintojen finaalit käyntiin kotiottelulla RoPS:aa vastaan | FC KTP Kotka ry

VIFK oli aavistuksen KTP:tä parempi Naisten Ykkösen tasaväkisessä  kamppailussa – "En tiedä kenen kautta pallo lopulta maaliin meni" | Urheilu  | Kymen Sanomat
VIFK oli aavistuksen KTP:tä parempi Naisten Ykkösen tasaväkisessä kamppailussa – "En tiedä kenen kautta pallo lopulta maaliin meni" | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu | Keski-Uusimaa

KTP:n naisten voittoputki jatkuu! | FC KTP Kotka ry

Naisten jalkapallo elpyy Kotkassa, KTP:n kausi alkanut hyvin — ”On  tarjottava samat mahdollisuudet niin tytöille kuin pojillekin” | Urheilu |  Kymen Sanomat
Naisten jalkapallo elpyy Kotkassa, KTP:n kausi alkanut hyvin — ”On tarjottava samat mahdollisuudet niin tytöille kuin pojillekin” | Urheilu | Kymen Sanomat

Selma Harju palaa KTP:n naisten riveihin | Urheilu | Kymen Sanomat

Kotkan Jäntevä

FCFJ:n naiset hienoon voittoon Kotkassa – Futuralla vielä mahdollisuus  nousta vaikka Ykköseen | Urheilu | Uusimaa
FCFJ:n naiset hienoon voittoon Kotkassa – Futuralla vielä mahdollisuus nousta vaikka Ykköseen | Urheilu | Uusimaa

KTP:n naiset kärsivät kauden avaustappion | FC KTP Kotka ry

EAGLES
EAGLES

Suomen voittokulku päättyi – Helmarit jäi tasapeliin Slovakiassa, nousu oli  jo varma - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Suomen voittokulku päättyi – Helmarit jäi tasapeliin Slovakiassa, nousu oli jo varma - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

PeKa Tytöt 05-06 Nimenhuuto.com: jalkapallo, Naisten Vitonen Etelä, Kotka,  tytöt. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?
PeKa Tytöt 05-06 Nimenhuuto.com: jalkapallo, Naisten Vitonen Etelä, Kotka, tytöt. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?