Home

systemaattinen ryömiä Tuhota jalkapallon suomen mestaruus 2015 design kokoonpano Kalkkikivi

Seinäjoen Jalkapallokerho täyttää 15 vuotta! - SJK

E-jalkapallon SM-kisat alkavat tammikuun alussa – ilmoittautuminen käynnissä

Kouvolalainen FC Peltirumpu säväytti ja voitti jalkapallon 15-vuotiaiden  tyttöjen SM-pronssia – "Tässä turnauksessa pärjääminen on ollut useamman  vuoden projekti ja tämän ikäluokan unelma" | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Kouvolalainen FC Peltirumpu säväytti ja voitti jalkapallon 15-vuotiaiden tyttöjen SM-pronssia – "Tässä turnauksessa pärjääminen on ollut useamman vuoden projekti ja tämän ikäluokan unelma" | Urheilu | Kouvolan Sanomat

HJK hävisi, mutta voitti Suomen mestaruuden! Valmentaja paljasti pelaajien  epäuskon, kapteeni piikitteli joukkuekaveria pokaalin nostamisesta |  Urheilu | Yle
HJK hävisi, mutta voitti Suomen mestaruuden! Valmentaja paljasti pelaajien epäuskon, kapteeni piikitteli joukkuekaveria pokaalin nostamisesta | Urheilu | Yle

HJK voitti Hongan Veikkausliigan Mestaruussarjan ottelussa maalein 3–0 –  HJK:n Topi Keskinen, 20, hämmästytti upealla kuljetusmaalillaan -  MTVuutiset.fi
HJK voitti Hongan Veikkausliigan Mestaruussarjan ottelussa maalein 3–0 – HJK:n Topi Keskinen, 20, hämmästytti upealla kuljetusmaalillaan - MTVuutiset.fi

Tähtipelaajalta Alvaro Moratalta nolo moka – näin pelattiin jalkapallon  EM-karsinnoissa sunnuntaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Tähtipelaajalta Alvaro Moratalta nolo moka – näin pelattiin jalkapallon EM-karsinnoissa sunnuntaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Porvoolainen 28-vuotias Mikko Sumusalo harvinaiseen joukkoon –  ansiolistalle kuudes Suomen mestaruus jalkapallon pääsarjasta | Urheilu |  Uusimaa
Porvoolainen 28-vuotias Mikko Sumusalo harvinaiseen joukkoon – ansiolistalle kuudes Suomen mestaruus jalkapallon pääsarjasta | Urheilu | Uusimaa

HJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden tasapelin myötä - Jalkapallo -  Aamulehti
HJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden tasapelin myötä - Jalkapallo - Aamulehti

Omituista peliä Seinäjoella, valmentaja sai taas potkut | Uusi Suomi

Suomen cup – Aihe – Turun Sanomat

HJK on Suomen mestari – mestaruus varmistui neljä kierrosta ennen loppua |  Yle
HJK on Suomen mestari – mestaruus varmistui neljä kierrosta ennen loppua | Yle

HJK on Suomen mestari!

SJK on Suomen mestari 2015 | Uutiset | Veikkausliiga

Mestari sekä hopea- ja pronssijoukkueet selviävät tänään Veikkausliigassa,  näin mitalijärjestys ratkeaa - Urheilu | HS.fi
Mestari sekä hopea- ja pronssijoukkueet selviävät tänään Veikkausliigassa, näin mitalijärjestys ratkeaa - Urheilu | HS.fi

Huuhkajat taisteli kolme pistettä Belfastista

HJK jälleen mestari – kolmas peräkkäinen ja kautta aikain jo 32:s Suomen  mestaruus ratkesi Tehtaan kentällä - Jalkapallo - Turun Sanomat
HJK jälleen mestari – kolmas peräkkäinen ja kautta aikain jo 32:s Suomen mestaruus ratkesi Tehtaan kentällä - Jalkapallo - Turun Sanomat

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa

Lyon nujersi Barcelonan naisten Mestarien liigan loppuottelussa, päätuomari  oli suomalainen Lina Lehtovaara | Urheilu | Aamuposti
Lyon nujersi Barcelonan naisten Mestarien liigan loppuottelussa, päätuomari oli suomalainen Lina Lehtovaara | Urheilu | Aamuposti

Tämä on Suomen jalkapallon pohjakosketus – Färsaaret tuli ohi - Huuhkajat -  Ilta-Sanomat
Tämä on Suomen jalkapallon pohjakosketus – Färsaaret tuli ohi - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Välitilinpäätös jalkapallon EM-karsinnoista – kisalippu irtoaa kahdella  pakkovoitolla – KU
Välitilinpäätös jalkapallon EM-karsinnoista – kisalippu irtoaa kahdella pakkovoitolla – KU

Uusi sivu 1
Uusi sivu 1

Åland United juhlii jälleen jalkapallon Suomen cupin voittoa – vasta  15-vuotias Olivia Ulenius palkittiin ottelun parhaana | Yle
Åland United juhlii jälleen jalkapallon Suomen cupin voittoa – vasta 15-vuotias Olivia Ulenius palkittiin ottelun parhaana | Yle

Huuhkajat horjutti jalkapallon maailmanjärjestystä, mestari Ranska kaatui  kotikentällään – "Olen ylpeä koko joukkueen suorittamisesta" | Kaleva
Huuhkajat horjutti jalkapallon maailmanjärjestystä, mestari Ranska kaatui kotikentällään – "Olen ylpeä koko joukkueen suorittamisesta" | Kaleva

HJK:lla on mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus - tätä se vaatisi |  Sportti.com
HJK:lla on mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus - tätä se vaatisi | Sportti.com

FC Lahti aloittaa loppusarjan kotona 15. syyskuuta ja päättää kotona 21.  lokakuuta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
FC Lahti aloittaa loppusarjan kotona 15. syyskuuta ja päättää kotona 21. lokakuuta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat