Home

Suri protesti Upea jalkapallo syöttöpiste osoitus puristus vierailla

Ruotsin jalkapallossa ladattu paljon panoksia viimeiselle kierrokselle | Yle

Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old  Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme
Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme

Siellä pääsi namuttelemaan” – Helmarit murskasi Romanian

Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu  | HS.fi
Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu | HS.fi

Onko maalivahdin pituudella väliä? - Palloliitto.fi

Jalkapallon suurseurojen liikevaihdot ponnahtivat nousuun – "Tuleeko  Valioliigasta koskematon liikevaihdolla mitattuna?" | Urheilu | Yle
Jalkapallon suurseurojen liikevaihdot ponnahtivat nousuun – "Tuleeko Valioliigasta koskematon liikevaihdolla mitattuna?" | Urheilu | Yle

Jalkapallon naisten MM-kisat: Ranska voitti Marokkon – tässä ovat kaikki  puolivälieräparit - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Jalkapallon naisten MM-kisat: Ranska voitti Marokkon – tässä ovat kaikki puolivälieräparit - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Harmi, ettei syöttöpisteitä lasketa omista maaleista” - Veikkausliiga -  Ilta-Sanomat
Harmi, ettei syöttöpisteitä lasketa omista maaleista” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kouvolan Jalkapallo ry - KJP taisteli rinnalle ja ohi

PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on  usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan  autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli  hiljaista kuin Toijalan keskustassa
PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli hiljaista kuin Toijalan keskustassa

Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta  23-minuuttinen | Yle Urheilu
Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta 23-minuuttinen | Yle Urheilu

SJK:n maalivahti Jesse Öst sai voittomaaliin maalisyötön – "Se oli ainakin  osin harjoiteltu kuvio" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
SJK:n maalivahti Jesse Öst sai voittomaaliin maalisyötön – "Se oli ainakin osin harjoiteltu kuvio" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Valmentaja Sassarini esitti FC Jazzille toiveen, jonka joukkue myös  toteutti – Waltteri Riihimäen hattutemppu nosti porilaiset lohkon kärkeen -  Urheilu - Satakunnan Kansa
Valmentaja Sassarini esitti FC Jazzille toiveen, jonka joukkue myös toteutti – Waltteri Riihimäen hattutemppu nosti porilaiset lohkon kärkeen - Urheilu - Satakunnan Kansa

SJK käytti tehokkaasti MYPAn virhesuman | Yle

Kylian Mbappe valittiin jälleen Ranskan liigan parhaaksi | Satakunnan Viikko

Viime perjantain avausvoitto... - VG-62 Jalkapallo Edustus | Facebook

Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa,  Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle
Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa, Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle

Englantilaisseurat konttasivat Mestarien liigassa – sekä Arsenal että ManU  kärsivät nolot tappiot | Urheilu | Itä-Häme
Englantilaisseurat konttasivat Mestarien liigassa – sekä Arsenal että ManU kärsivät nolot tappiot | Urheilu | Itä-Häme

Ennakko: Haastajasarjan kärkiottelu lauantaina – TPS saapuu vieraaksi  Kauppiin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ennakko: Haastajasarjan kärkiottelu lauantaina – TPS saapuu vieraaksi Kauppiin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Huuhkajat tasapeliin Romanian kanssa – Pukin johtomaali ei riittänyt  vieraiden paineessa | Urheilu | Uusimaa
Huuhkajat tasapeliin Romanian kanssa – Pukin johtomaali ei riittänyt vieraiden paineessa | Urheilu | Uusimaa

Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat  managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Kampuksen Dynamo ry - Jalkapallo - null - Miesten futsalin EM-kisat:  perjantaina välierät, Suomen komea kisataival paketissa
Kampuksen Dynamo ry - Jalkapallo - null - Miesten futsalin EM-kisat: perjantaina välierät, Suomen komea kisataival paketissa

Valmentajanvaihdos ei heti helpottanut HJK:n viimeistelyongelmaa | Urheilu  | Itä-Häme
Valmentajanvaihdos ei heti helpottanut HJK:n viimeistelyongelmaa | Urheilu | Itä-Häme

Tappio olisi katastrofi" – kritiikkimyrskyn silmään joutunut Ruotsi voi  tänään pudota jalkapallon mutasarjaan
Tappio olisi katastrofi" – kritiikkimyrskyn silmään joutunut Ruotsi voi tänään pudota jalkapallon mutasarjaan

EM-kisojen paras maalintekijä: Cristiano Ronaldo

TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden  jälkeen - FC TPS
TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden jälkeen - FC TPS

Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa  voittotilinsä E-Korean kustannuksella
Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa voittotilinsä E-Korean kustannuksella

TPK teki Miesten Futsal-Liigaottelusta taistelun

Jalkapallon MM-kisat: Ranska tyylillä jatkoon – puolivälieräparit selvillä  - MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM-kisat: Ranska tyylillä jatkoon – puolivälieräparit selvillä - MTVuutiset.fi