Home

vako Mainita haparoiden jalkapallo räntäsateessa suo rakentaa projektori

FC Ylivieska - FC Ylivieska - D- ja E-tytöt 09-10 - Pallo peliin - vaikka  räntäsateessa!
FC Ylivieska - FC Ylivieska - D- ja E-tytöt 09-10 - Pallo peliin - vaikka räntäsateessa!

Litmanen loisti räntäsateessa

huhtikuu 2022 – Janakkalan Pallo

Pk-35 (Jalkapallo) | Etelä-Suomen Sanomat

Jere Vähäkuopuksen vaparit takasivat pisteen FC PaKalle – maalitili auki  kauden kolmannessa ottelussa | Koillissanomat
Jere Vähäkuopuksen vaparit takasivat pisteen FC PaKalle – maalitili auki kauden kolmannessa ottelussa | Koillissanomat

Sankka räntäsade ja nollaan pudonnut lämpötila vaikeuttavat liikennettä  Oulun seudulla | Yle Uutiset
Sankka räntäsade ja nollaan pudonnut lämpötila vaikeuttavat liikennettä Oulun seudulla | Yle Uutiset

Kokkolan Pallo-Veikkojen taival Veikkausliigassa tyssäsi tehottomuuteen  Seinäjoen räntäsateessa – Ykkönen kutsuu jälleen KPV:tä: "Iso pettymys, kun  ei päästy tavoitteeseen"
Kokkolan Pallo-Veikkojen taival Veikkausliigassa tyssäsi tehottomuuteen Seinäjoen räntäsateessa – Ykkönen kutsuu jälleen KPV:tä: "Iso pettymys, kun ei päästy tavoitteeseen"

FC Espoo T04 on Twitter: "Eerikkilä Cup käynnistyi räntäsateessa tiukalla  matsilla MaPSia vastaan tappiollisesti1-2.#eerikkilä #kelitkohillaan  https://t.co/dsEYFPT1Yr" / Twitter
FC Espoo T04 on Twitter: "Eerikkilä Cup käynnistyi räntäsateessa tiukalla matsilla MaPSia vastaan tappiollisesti1-2.#eerikkilä #kelitkohillaan https://t.co/dsEYFPT1Yr" / Twitter

Futisväki oli ihmeissään, kun vandaalit romauttivat kauan palvelleen  "kuplan" Masalassa – nyt samalle tontille nousee entistä hienompi halli |  Urheilu | Länsiväylä
Futisväki oli ihmeissään, kun vandaalit romauttivat kauan palvelleen "kuplan" Masalassa – nyt samalle tontille nousee entistä hienompi halli | Urheilu | Länsiväylä

FC Lahti ja FC Haka liukastelivat 94 minuuttia, tuomarikin pyllähti – yksi  tilasto kertoi oleellisen - Jalkapallo - Aamulehti
FC Lahti ja FC Haka liukastelivat 94 minuuttia, tuomarikin pyllähti – yksi tilasto kertoi oleellisen - Jalkapallo - Aamulehti

Rovaniemen Palloseura - Runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy. RoPS  kohtaa keskiviikkona vieraissa FF Jaron.
Rovaniemen Palloseura - Runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy. RoPS kohtaa keskiviikkona vieraissa FF Jaron.

KuPS ja FC Lahti tasasivat pisteet räntäsateessa | Urheilu | Savon Sanomat

Nyt on uusjaon aika – salolainen jalkapallo tuhlaa resurssejaan, kun kolme  eri seuraa kamppailee pelaajista ja tekee päällekkäisiä asioita | SSS.fi
Nyt on uusjaon aika – salolainen jalkapallo tuhlaa resurssejaan, kun kolme eri seuraa kamppailee pelaajista ja tekee päällekkäisiä asioita | SSS.fi

Haka voitti KTP:n - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Rajamäen Kehitys - Jalkapallo - null - Helmikset vierasilla Mukkulassa

Analyysi: Miksi Euroopan mahtiseurat haluavat perustaa uuden liigan?  Jalkapallo on huonoa bisnestä, jonka “arvo” on usein tunnepuolella
Analyysi: Miksi Euroopan mahtiseurat haluavat perustaa uuden liigan? Jalkapallo on huonoa bisnestä, jonka “arvo” on usein tunnepuolella

Historiallista: Taivalkosken Calcio voitti jalkapallo-ottelun  vieraskentällä | Koillissanomat
Historiallista: Taivalkosken Calcio voitti jalkapallo-ottelun vieraskentällä | Koillissanomat

Helsinki Wolverines hämmentävässä tilanteessa koronarajoitusten keskellä:  miehet harjoittelevat täyttä häkää, naisia ei päästetä halliin -  MTVuutiset.fi
Helsinki Wolverines hämmentävässä tilanteessa koronarajoitusten keskellä: miehet harjoittelevat täyttä häkää, naisia ei päästetä halliin - MTVuutiset.fi

Kuka haluaa katsoa jalkapalloa räntäsateessa? - Mielipide | HS.fi

jalkapallo - Explore | Facebook

AC BARCA - 🚂 Cupjuna jatkaa matkaa! ACB eteni Regions cupin 3.  kierrokselle voitettuaan Lapinlahden Pallo-95 lauantai-illan räntäsateessa.  Ottelu oli Barcan pallollista hallintaa ensiminuuteista alkaen ja Lapa  jaksoi puolustaa hyvin 1.jakson 32.minuutille
AC BARCA - 🚂 Cupjuna jatkaa matkaa! ACB eteni Regions cupin 3. kierrokselle voitettuaan Lapinlahden Pallo-95 lauantai-illan räntäsateessa. Ottelu oli Barcan pallollista hallintaa ensiminuuteista alkaen ja Lapa jaksoi puolustaa hyvin 1.jakson 32.minuutille

Ilveksen eurohaaveet hautautuivat Seinäjoen räntäsateessa – SJK karkasi  neljän maalin johtoon, Veteli ja Jukkola kaunistelivat numeroita  loppuhetkillä - Urheilu - Aamulehti
Ilveksen eurohaaveet hautautuivat Seinäjoen räntäsateessa – SJK karkasi neljän maalin johtoon, Veteli ja Jukkola kaunistelivat numeroita loppuhetkillä - Urheilu - Aamulehti