Home

hallittu tunkeutuva tikanheitto jalkapallo puoliaka suojata leski olettaa

1. puoliaika: Jemenillä ei hätäpäivää

SJK Akatemian hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt - SJK

Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä  hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat
Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat

Interille iso askel kohti finaalia - Jalkapallo - Aamulehti

1. puoliaika: Barcelona ja Atletico tarjosivat huikeita maaleja

1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Toinen puoliaika ei riittänyt etumatkan kuromiseen

Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä  toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat

Kolmen maalin puoliaika Portossa - Bayern nousi maalin päähän | Yle Urheilu

KuPS - Inter, toinen puoliaika - Jalkapallo - Turun Sanomat

Puoliaika.com otteluennakko: Malmö FF - Real Madrid - Puoliaika.com

K-Pallo P11 | Kalajoki

KuPS kaatoi AC Oulun - "Erittäin hyvä ensimmäinen puoliaika" | Uutiset |  Veikkausliiga
KuPS kaatoi AC Oulun - "Erittäin hyvä ensimmäinen puoliaika" | Uutiset | Veikkausliiga

Länsi-Saksan MM-kisat 1974 - Totaalinen jalkapallo esittäytyy

Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki  2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi
Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki 2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi

Puoliaika.com otteluennakko: AC Milan - Juventus - Puoliaika.com

Stoke-puolustajalle pitkä jatkosopimus - Puoliaika.com | Sports

Åbo IFK - Jalkapallo - null - Ottelut - ÅIFK 2 - PaiHa/FC Halikko YJ

Reaktiivinen ja proaktiivinen jalkapallo | Futisblogi Puoliaika

Hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt tuomaan voittoa PU-62:lle –  "Pitäisi saada jo lisää pisteitä" | Urheilu | Länsi-Savo
Hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt tuomaan voittoa PU-62:lle – "Pitäisi saada jo lisää pisteitä" | Urheilu | Länsi-Savo

Muut maat - Sivu 23 38:stä - Puoliaika.com

Suomi tekee kaksi vaihtoa, toinen puoliaika käynnissä | Urheilu | Yle

Järvi-Pohjanmaan jalkapallo-taistelua kylien välillä. | J-Pnews

Tottenham kaatoi Crystal Palacen 4–0 toisen puoliajan rutistuksella |  Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Tottenham kaatoi Crystal Palacen 4–0 toisen puoliajan rutistuksella | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat