Home

lannistaa Kaupunki historia jalkapallo peliin valmistautuminen tehokas Julma voittaa

Kehityspäivillä aiheina mentorointi ja fyysinen valmennus

Perjantain pelistä positiiviset kokemukset kaukana - LeKi-futis

Porrassalmen Urheilijat -62 - Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 KÄRSI TAPPION  PIPS:N VIERAANA PiPS:n ja PU-62:n välinen kohtaaminen Kaarinassa lauantaina  19.11. päättyi kotijoukkueen 4–2 voittoon. PiPS:n valmistautuminen peliin  oli onnistuneempi kuin PU:n ...
Porrassalmen Urheilijat -62 - Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 KÄRSI TAPPION PIPS:N VIERAANA PiPS:n ja PU-62:n välinen kohtaaminen Kaarinassa lauantaina 19.11. päättyi kotijoukkueen 4–2 voittoon. PiPS:n valmistautuminen peliin oli onnistuneempi kuin PU:n ...

Suomen naiset murskasivat Venäjän - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

JPS
JPS

Topparipula iski HJK:hon: "Ei tässä hätää ole"

FC Sportin tyttöjoukkue saavutti Stadi Cupissa pronssimitalin | Vaasa

Huuhkajilla haastava valmistautuminen Pohjois-Makedonia -otteluun - "Haemme  hyvää tulosta" | Uutiset | Veikkausliiga
Huuhkajilla haastava valmistautuminen Pohjois-Makedonia -otteluun - "Haemme hyvää tulosta" | Uutiset | Veikkausliiga

Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - null - Helteiset maalikarkelot eivät  suosineet kotijoukkuetta
Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - null - Helteiset maalikarkelot eivät suosineet kotijoukkuetta

Urheilupsykologi laati jalkapalloilijoille huoneentaulun kovia koitoksia  varten - Urheilu | HS.fi
Urheilupsykologi laati jalkapalloilijoille huoneentaulun kovia koitoksia varten - Urheilu | HS.fi

Paimion Haka ry - Jalkapallo - null - Ottelut - PaiHa FC Halikko YJ - Lieto

TPS:n valmistautuminen Ykkösliigan kauteen täydessä käynnissä – lue  uutispäivitys kentän laidalta - FC TPS
TPS:n valmistautuminen Ykkösliigan kauteen täydessä käynnissä – lue uutispäivitys kentän laidalta - FC TPS

EDUSTUS: Jalkapallo on Sadikin ehdoton ykkönen | Mikkelin Palloilijat

Wilpas 2 | Salo

Nurmela: "Olemme valmiita peliin, on Džeko kentällä tai ei"

Perjantaina kauden ensimmäinen peli - HJK Naiset kohtaa PKKU:n

Naisten ylimmät sarjatasot laajentuvat Kansallinen-kokonaisuudeksi

Everton katkaisi pitkän kuivan kautensa 2–1-voitolla Arsenalista pelin  viime minuuteilla | Urheilu | Kymen Sanomat
Everton katkaisi pitkän kuivan kautensa 2–1-voitolla Arsenalista pelin viime minuuteilla | Urheilu | Kymen Sanomat

Adelina Engman valmistautuu kohtaamaan Walesin

Näkökulma: Jalkapallo teki paluun ihmisten kotisohville – pelaajien valmius  herätti ison kysymyksen, mutta Jürgen Kloppin sanat varjostuivat kentälle -  SuomiFutis
Näkökulma: Jalkapallo teki paluun ihmisten kotisohville – pelaajien valmius herätti ison kysymyksen, mutta Jürgen Kloppin sanat varjostuivat kentälle - SuomiFutis

MM-karsinnat: Ennakko Suomi–Bosnia ja Hertsegovina - mistä näet pelin?