Kauden 2023 valmistelut ovat käynnissä - Ilves kiittää lähteviä pelaajia -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Kauden 2023 valmistelut ovat käynnissä - Ilves kiittää lähteviä pelaajia - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Yhteistyö harrastusmahdollisuuksien turvaamiseksi käynnistyy – Ilves ja  Kiilto perheiden tukena - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Yhteistyö harrastusmahdollisuuksien turvaamiseksi käynnistyy – Ilves ja Kiilto perheiden tukena - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Pallo-Iirot r.y - null - Ottelut - Ilves/2 - P-Iirot

Ilves 2019 - FutisForum2

Miesten edustusjoukkue | Riihimäen Palloseura RiPS ry

Info Tammelan ottelutapahtumasta - ILVES-HJK la 16.6. - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Info Tammelan ottelutapahtumasta - ILVES-HJK la 16.6. - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilves juniorit - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilves F9 värit P12 (2012) • Ilvesjalkapallo

Etusivu • Ilvesjalkapallo

Ilves Edustus oy:n hallitus vaihtui lähes täysin – Petri Ojalasta uusi  puheenjohtaja, Risto Niklas-Salmisesta myös stadionyhtiön toimitusjohtaja -  Jalkapallo - Aamulehti
Ilves Edustus oy:n hallitus vaihtui lähes täysin – Petri Ojalasta uusi puheenjohtaja, Risto Niklas-Salmisesta myös stadionyhtiön toimitusjohtaja - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves voitti KuPS:n vakuuttavasti 3-0 - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves voitti KuPS:n vakuuttavasti 3-0 - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta  2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan  viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa  viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...
Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta 2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...