Huima on solminut kaudelle 2023-2024 seuraavat pelaajasopimukset - Huima  Basketball
Huima on solminut kaudelle 2023-2024 seuraavat pelaajasopimukset - Huima Basketball

Huiman B-tytöt raivasivat tiensä SM-sarjaan | ÄKS

Koripallo - Pankkari Äänekoski Areena

Huima Basketball (@HuimaBasketball) / X

Slovenian NBA-supertähti Luka Doncic oli rikkomassa huiman  olympiaennätyksen – tuli vaihtoon eikä halunnut enää pelata, katso  huippuhetket | Yle
Slovenian NBA-supertähti Luka Doncic oli rikkomassa huiman olympiaennätyksen – tuli vaihtoon eikä halunnut enää pelata, katso huippuhetket | Yle

Huiman lento kantoi maaliin asti – kolmas voitto Kipinästä tarkoitti 1  divisioona B:n mestaruutta ja sarjanousua | Urheilu | Keskisuomalainen
Huiman lento kantoi maaliin asti – kolmas voitto Kipinästä tarkoitti 1 divisioona B:n mestaruutta ja sarjanousua | Urheilu | Keskisuomalainen

Huiman korismiehet starttaavat uuteen kauteen tavoitteella paremmasta  sijoituksesta runkosarjassa | Paikalliset | Sisä-Suomen Lehti
Huiman korismiehet starttaavat uuteen kauteen tavoitteella paremmasta sijoituksesta runkosarjassa | Paikalliset | Sisä-Suomen Lehti

Minitytöt nappasivat ilmiömäisen vierasvoiton Äänekosken Huimasta - Urheilu  - KMV-lehti
Minitytöt nappasivat ilmiömäisen vierasvoiton Äänekosken Huimasta - Urheilu - KMV-lehti

Huima- Topo, MU16, 10.12.2022 - Äänekosken Huima ry

Huima saattaa sittenkin saada lisenssin Korisliigaan | Urheilu |  Keskisuomalainen
Huima saattaa sittenkin saada lisenssin Korisliigaan | Urheilu | Keskisuomalainen

Äänekosken Huima Basketball | Äänekoski

Äänekosken Huima naisten edustus koripalloasu - Primatex koripalloasuja

Äänekosken Huiman pelaajapakka kasvaa

Kalle Koivunen ja Juuso Salmi edustavat Äänekosken Huiman uutta  koripallosukupolvea
Kalle Koivunen ja Juuso Salmi edustavat Äänekosken Huiman uutta koripallosukupolvea

Testissä etenkin oma taso – Äänekosken Huima on sarjanousija, joka pyrkii  vakiinnuttamaan paikkansa koripallon I divisioona A:ssa | Urheilu |  Keskisuomalainen
Testissä etenkin oma taso – Äänekosken Huima on sarjanousija, joka pyrkii vakiinnuttamaan paikkansa koripallon I divisioona A:ssa | Urheilu | Keskisuomalainen