Home

Yhdistää koulutus Sotkuinen hjk jalkapallo koulu Säveltäjä johto Kiertää

HJK joutui pettymään viime minuuteilla – tähtipelaajalta katkera tilitys -  Veikkausliiga - Ilta-Sanomat
HJK joutui pettymään viime minuuteilla – tähtipelaajalta katkera tilitys - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

On vain yksi Klubi - HJK Juniorit

Jalkapalloleirit - HJK Juniorit

HJK ja Silkeborg maalittomassa tasatilanteessa tauolle - Veikkausliiga -  Ilta-Sanomat
HJK ja Silkeborg maalittomassa tasatilanteessa tauolle - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK joutui tiukoille lopussa, mutta kasvatti voittoputkeaan | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
HJK joutui tiukoille lopussa, mutta kasvatti voittoputkeaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Ratkeaako mestaruus ennätysyleisön edessä? HJK ei "varmistele tasuria" –  KuPSin Valakari: "Eihän sarjafutis tästä paremmaksi tule"
Ratkeaako mestaruus ennätysyleisön edessä? HJK ei "varmistele tasuria" – KuPSin Valakari: "Eihän sarjafutis tästä paremmaksi tule"

HJK eteni Euroopan liigan lohkovaiheeseen - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Kohudokumentti ravisteli käsityksiä tyttöjen urheilemisesta poikien kanssa  – ylivertainen pelaajakasvattaja HJK hylkäsi vanhan ajattelun
Kohudokumentti ravisteli käsityksiä tyttöjen urheilemisesta poikien kanssa – ylivertainen pelaajakasvattaja HJK hylkäsi vanhan ajattelun

Voitto toisi tänään HJK:lle lähes kolme miljoonaa euroa – summa voi kasvaa  vielä merkittävästi | Yle Urheilu
Voitto toisi tänään HJK:lle lähes kolme miljoonaa euroa – summa voi kasvaa vielä merkittävästi | Yle Urheilu

HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi - HJK.fi

Haka–HJK 1–4, Fribergin reisivamma ja Hasanin hattutemppu. - Jalkapallo -  Aamulehti
Haka–HJK 1–4, Fribergin reisivamma ja Hasanin hattutemppu. - Jalkapallo - Aamulehti

Kahdeksan vuotta sitten HJK sai itävaltalaista sokkihoitoa mutta pystyi  ihmeeseen, joka voi toistua tänä iltana: ”En voinut uskoa, mitä oli  tapahtunut” - Urheilu | HS.fi
Kahdeksan vuotta sitten HJK sai itävaltalaista sokkihoitoa mutta pystyi ihmeeseen, joka voi toistua tänä iltana: ”En voinut uskoa, mitä oli tapahtunut” - Urheilu | HS.fi

HJK saamassa keskikentälleen vahvistuksen Ajaxin mukana harjoittelevasta  hollantilaisesta - Urheilu | HS.fi
HJK saamassa keskikentälleen vahvistuksen Ajaxin mukana harjoittelevasta hollantilaisesta - Urheilu | HS.fi

NJS-naiset kovassa koulussa Kansallisessa liigassa – kaikkien aikojen  menestyjä HJK tulee lauantaivieraaksi Klaukkalaan | Paikalliset |  Nurmijärven Uutiset
NJS-naiset kovassa koulussa Kansallisessa liigassa – kaikkien aikojen menestyjä HJK tulee lauantaivieraaksi Klaukkalaan | Paikalliset | Nurmijärven Uutiset

HJK nousi liigakärkeen KuPSin rinnalle | Urheilu | Savon Sanomat

Klubin keskikentän kolmikko - HJK Helsinki

HJK:n historia - HJK

HJK hävisi, valmentaja haukkui tuomarit – KuPSin historiallinen  tappiottomien otteluiden putki katkesi
HJK hävisi, valmentaja haukkui tuomarit – KuPSin historiallinen tappiottomien otteluiden putki katkesi

Jalkapallon Veikkausliiga huipentuu KuPS:n ja HJK:n kohtaamiseen 31.  lokakuuta | Yle Urheilu
Jalkapallon Veikkausliiga huipentuu KuPS:n ja HJK:n kohtaamiseen 31. lokakuuta | Yle Urheilu

Edes tasapeli mestarisuosikkia vastaan ei auttanut Honkaa – "Ei auta muu  kuin nuolla haavat ja keskiviikkona voittaa KuPS"
Edes tasapeli mestarisuosikkia vastaan ei auttanut Honkaa – "Ei auta muu kuin nuolla haavat ja keskiviikkona voittaa KuPS"

Pisteet jalkapalloliigaa johtavalle HJK:lle, kirikehut AC Oululle ja  nuorisokaartille – "Parannamme koko ajan" | Urheilu | Uusimaa
Pisteet jalkapalloliigaa johtavalle HJK:lle, kirikehut AC Oululle ja nuorisokaartille – "Parannamme koko ajan" | Urheilu | Uusimaa

HJK haki riemukkaan vierasvoiton Sloveniasta ja tarrasi Konferenssiliigan  lohkovaihepaikkaan - Urheilu | HS.fi
HJK haki riemukkaan vierasvoiton Sloveniasta ja tarrasi Konferenssiliigan lohkovaihepaikkaan - Urheilu | HS.fi

Taitokoulutoiminta - HJK Juniorit

HJK:n eurokarsintojen viimeinen arpa on heitetty, voitto toisi Töölöön  Fenerbahçen ja Mesut Özilin - Urheilu | HS.fi
HJK:n eurokarsintojen viimeinen arpa on heitetty, voitto toisi Töölöön Fenerbahçen ja Mesut Özilin - Urheilu | HS.fi

Aloittavat ikäluokat - HJK Juniorit

HJK:n seuraava vastustaja eurokentillä voi tulla Valko-Venäjältä - Urheilu  | HS.fi
HJK:n seuraava vastustaja eurokentillä voi tulla Valko-Venäjältä - Urheilu | HS.fi

HJK:n kohtaava AS Roma katkaisi orastavan tappioputkensa - Urheilu | HS.fi