Home

katastrofi rukoilla epätasaisuus ensimmäinen jalkapallo ottelu portugali voileipä heijastaa ahkeruus

MM-kisat juuri nyt: Portugali tasoitti viime sekunneilla! - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
MM-kisat juuri nyt: Portugali tasoitti viime sekunneilla! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-jatkokarsintojen otteluparit 2022 - MTVuutiset.fi

Sveitsi pyyhki Suomen kyseenalaisen ennätyksen pois historiankirjoista,  mutta sitten oli Portugalin vuoro tehdä historiaa – lopputuloksena laiha  tasapeli
Sveitsi pyyhki Suomen kyseenalaisen ennätyksen pois historiankirjoista, mutta sitten oli Portugalin vuoro tehdä historiaa – lopputuloksena laiha tasapeli

Portugalin jalkapallomaajoukkue – Wikipedia

Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma selvillä –Katso, miten pelit näkyvät  televisiossa - Urheilu | HS.fi
Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma selvillä –Katso, miten pelit näkyvät televisiossa - Urheilu | HS.fi

Huh huh, mikä ottelu! - Espanja ja Portugali tarjoilivat jalkapalloherkkua,  Ronaldo pamautti hattutempun
Huh huh, mikä ottelu! - Espanja ja Portugali tarjoilivat jalkapalloherkkua, Ronaldo pamautti hattutempun

Jalkapallon MM-kisojen 2018 maalipörssi - Urheilu - Aamulehti

Hurjaa videodraamaa! – Portugalin ja Iranin ottelussa kelailtiin tilanteita  tämän tästä ja ratkottiin lohkovoitto lisäajalla
Hurjaa videodraamaa! – Portugalin ja Iranin ottelussa kelailtiin tilanteita tämän tästä ja ratkottiin lohkovoitto lisäajalla

Jalkapallon juhlaa: Näin Portugali juhli maan ensimmäistä EM-kultaa |  Urheilu | Keskisuomalainen
Jalkapallon juhlaa: Näin Portugali juhli maan ensimmäistä EM-kultaa | Urheilu | Keskisuomalainen

Portugali-Suomi 0-0 - Urheilu - Ilta-Sanomat

Portugalin jalkapallomaajoukkue - Wikiwand

Portugali ja Kroatia tekivät erikoista EM-historiaa

Portugalin ja Serbian EM-karsinta huipentui maali-ilotteluun – Ranskan  ottelussa soitettin väärän maan kansallislaulu
Portugalin ja Serbian EM-karsinta huipentui maali-ilotteluun – Ranskan ottelussa soitettin väärän maan kansallislaulu

Jalkapallon juhlaa: Näin Portugali juhli maan ensimmäistä EM-kultaa |  Urheilu | Savon Sanomat
Jalkapallon juhlaa: Näin Portugali juhli maan ensimmäistä EM-kultaa | Urheilu | Savon Sanomat

U16-pojat nimetty Eerikkilän turnaukseen - Palloliitto.fi

Hollanti päihitti Portugalin naisten EM-jalkapallossa – Ruotsi ja Hollanti  kisaavat lohkovoitosta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Hollanti päihitti Portugalin naisten EM-jalkapallossa – Ruotsi ja Hollanti kisaavat lohkovoitosta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

EM-kisojen hirvittävin virhe löi alkutahdit turnaushistorian toiseksi  runsasmaalisimmalle trillerille - Jalkapallon EM-kisat - Turun Sanomat
EM-kisojen hirvittävin virhe löi alkutahdit turnaushistorian toiseksi runsasmaalisimmalle trillerille - Jalkapallon EM-kisat - Turun Sanomat

EM-futis keskiviikkona: Ruotsi - Sveitsi ja Hollanti - Portugali |  Veikkausuutiset - Veikkaus
EM-futis keskiviikkona: Ruotsi - Sveitsi ja Hollanti - Portugali | Veikkausuutiset - Veikkaus

Tietokoneet auttavat arvioimaan otteluita Quatarin MM-kisoissa |  Kotimikro.fi
Tietokoneet auttavat arvioimaan otteluita Quatarin MM-kisoissa | Kotimikro.fi

Linda Sällström laukoi lisäajalla Helmarit jalkapallon EM-kisoihin –  Portugali kaatui kirpeässä pakkassäässä | Kaleva
Linda Sällström laukoi lisäajalla Helmarit jalkapallon EM-kisoihin – Portugali kaatui kirpeässä pakkassäässä | Kaleva

Portugali teki synkkää historiaa - EM-Futis - Ilta-Sanomat

Espanja ja Portugali tarjosivat huikeaa viihdettä – Cristiano Ronaldo  häikäisi | Uusi Suomi
Espanja ja Portugali tarjosivat huikeaa viihdettä – Cristiano Ronaldo häikäisi | Uusi Suomi

Huuhkajat - Portugali johtaa Suomea U19 EM-kisojen ottelussa ensimmäisen  puoliajan jälkeen Vaasassa lukemin 2-0. Ensimmäinen osuma syntyi  vapaapotkusta Joao Filipen toimesta, toisen puski sisään 33. minuutilla  Jose Gomes. Toisella jaksolla kiri päälle ...
Huuhkajat - Portugali johtaa Suomea U19 EM-kisojen ottelussa ensimmäisen puoliajan jälkeen Vaasassa lukemin 2-0. Ensimmäinen osuma syntyi vapaapotkusta Joao Filipen toimesta, toisen puski sisään 33. minuutilla Jose Gomes. Toisella jaksolla kiri päälle ...