Home

jäähdytin Jakelu sävy amerikkalaisen jalkapallon suomen mestarit niittää helmet Katso TV tä

Amerikkalainen Jalkapallo | jenkkifutiksen tietopaketti

Mestarit - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu -  Ilta-Sanomat
Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu - Ilta-Sanomat

Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla  30.7. – 7.8.2022. | Vantaa
Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla 30.7. – 7.8.2022. | Vantaa

Steelers kahmaisi historiansa ensimmäisen Vaahteramaljan | Yle Urheilu

Vaahteraliigalisenssit seitsemälle joukkueelle - Vaahteraliiga

Suomi piinasi Yhdysvaltojen amerikkalaisen jalkapallon välierässä

Amerikkalainen jalkapallo - Lippupallon miesten Suomen mestari 2022 on  FlagLions. FlagLions voitti Jidoka Spartasin SM-viikon päätöspäivänä  Salossa pelatussa loppuottelussa lukemin 38-18. Onnittelut mestareille! 🏈  SM-viikko | Facebook
Amerikkalainen jalkapallo - Lippupallon miesten Suomen mestari 2022 on FlagLions. FlagLions voitti Jidoka Spartasin SM-viikon päätöspäivänä Salossa pelatussa loppuottelussa lukemin 38-18. Onnittelut mestareille! 🏈 SM-viikko | Facebook

Suomi puolustaa pronssia amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisoissa -  loppuottelu tavoitteena - ePressi
Suomi puolustaa pronssia amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisoissa - loppuottelu tavoitteena - ePressi

Urheilukalenteri kertoo koko Suomen tapahtumat - Urheilukortti

Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro  Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset - Urheilu | HS.fi
Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset - Urheilu | HS.fi

Porvoo Butchersin U15-joukkue pelasi amerikkalaisen jalkapallon Divarin Suomen  mestariksi | Urheilu | Uusimaa
Porvoo Butchersin U15-joukkue pelasi amerikkalaisen jalkapallon Divarin Suomen mestariksi | Urheilu | Uusimaa

Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia | Yle Urheilu

NFL-miljonäärin yksityiskone ja mestaruusjuhlat vaihtuivat  maajoukkuepaitaan – Tytti Kuusinen haluaa palauttaa Suomen MM-mitaleille  kotikisoissa
NFL-miljonäärin yksityiskone ja mestaruusjuhlat vaihtuivat maajoukkuepaitaan – Tytti Kuusinen haluaa palauttaa Suomen MM-mitaleille kotikisoissa

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa

Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat käyntiin huomenna Vantaalla -  AlfaTV Uutiset
Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat käyntiin huomenna Vantaalla - AlfaTV Uutiset

Helsinkiläisjoukkueet Roosters ja Wolverines ratkaisevat amerikkalaisen  jalkapallon naisten Suomen mestaruuden lauantaina | Sportti.com
Helsinkiläisjoukkueet Roosters ja Wolverines ratkaisevat amerikkalaisen jalkapallon naisten Suomen mestaruuden lauantaina | Sportti.com

Janika Nikander - Hudl

Kuopion Steelers on amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari – Finaalissa  kaatui maineikas helsinkiläisjoukkue | Savo | Savon Sanomat
Kuopion Steelers on amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari – Finaalissa kaatui maineikas helsinkiläisjoukkue | Savo | Savon Sanomat

Vaahteramaljaviikonloppu Lahdessa 11-12. syyskuuta - Vaahteraliiga

Naisten MM-kisojen otteluohjelma tuo Suomen avausvastustajaksi Ruotsin -  ePressi
Naisten MM-kisojen otteluohjelma tuo Suomen avausvastustajaksi Ruotsin - ePressi