Home

yskä Lähiö Takki amerikkalaisen jalkapallon euroopan mestaruus Ura diktaattori Kana

Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus pelataan Suomessa  heinä-elokuussa | Sportti.com
Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus pelataan Suomessa heinä-elokuussa | Sportti.com

Suomen naiset voittivat amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuden  yhden pisteen erolla
Suomen naiset voittivat amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuden yhden pisteen erolla

Suomi murskasi Britannian amerikkalaisen jalkapallon EM-ottelussa  Myyrmäessä - Päivän lehti 30.7.2018 | HS.fi
Suomi murskasi Britannian amerikkalaisen jalkapallon EM-ottelussa Myyrmäessä - Päivän lehti 30.7.2018 | HS.fi

1991 - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä EM-finaalista  – Päivän Lehti
Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä EM-finaalista – Päivän Lehti

Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia | Yle Urheilu

Onko Suomesta jenkkifutiksen Euroopan mestariksi? – Analyysi: Tällainen on  illalla ratkaisupelissä vastaan asettuva Ranska | Urheilu | Keski-Uusimaa
Onko Suomesta jenkkifutiksen Euroopan mestariksi? – Analyysi: Tällainen on illalla ratkaisupelissä vastaan asettuva Ranska | Urheilu | Keski-Uusimaa

EM-Kisat - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Suomi hävisi ratkaisupelin, mutta voitti silti amerikkalaisen jalkapallon EM-kultaa  - Urheilu - Turun Sanomat
Suomi hävisi ratkaisupelin, mutta voitti silti amerikkalaisen jalkapallon EM-kultaa - Urheilu - Turun Sanomat

Historia - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Suomen naisille EM-kultaa amerikkalaisessa jalkapallossa | Yle Urheilu

Amerikkalainen jalkapallo – Wikipedia

Ranska voitti Myyrmäessä jenkkifutiksen EM-kultaa - Suomi kaatoi  pronssiottelussa Ruotsin
Ranska voitti Myyrmäessä jenkkifutiksen EM-kultaa - Suomi kaatoi pronssiottelussa Ruotsin

Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina Vantaalla  - palaako Suomi mitalikantaan? - ePressi
Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina Vantaalla - palaako Suomi mitalikantaan? - ePressi

Amerikkalaisen jalkapallon EM-kisojen ratkaisu lykkääntyy vuodella | Yle  Urheilu
Amerikkalaisen jalkapallon EM-kisojen ratkaisu lykkääntyy vuodella | Yle Urheilu

Suomi saavutti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia - joukkueessa kaksi  rovaniemeläisen Nordmenin kasvattia | Lapin Kansa
Suomi saavutti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia - joukkueessa kaksi rovaniemeläisen Nordmenin kasvattia | Lapin Kansa

Ranska vei amerikkalaisen jalkapallon EM-kultaa upean nousun päätteeksi |  Yle Urheilu
Ranska vei amerikkalaisen jalkapallon EM-kultaa upean nousun päätteeksi | Yle Urheilu

Myyrmäkeläinen pelinrakentaja kisaa Euroopan mestaruudesta  kotikaupungissaan: ”Tuntuu ihan loistavalta” - Vantaa-kanava
Myyrmäkeläinen pelinrakentaja kisaa Euroopan mestaruudesta kotikaupungissaan: ”Tuntuu ihan loistavalta” - Vantaa-kanava

Naisten amerikkalaisen jalkapallon MM-kisat

Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen  MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat
Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Näissä jalkapallon EM-kisoissa Suomikin oli mukana – huomio jäi  olemattomaksi | Uusi Suomi
Näissä jalkapallon EM-kisoissa Suomikin oli mukana – huomio jäi olemattomaksi | Uusi Suomi

Amerikkalainen jalkapallo - Gönderiler | Facebook

Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla  30.7. – 7.8.2022. | Vantaa
Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla 30.7. – 7.8.2022. | Vantaa

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa